Simon rejser til sin nye dejlige familie midt i august

11-August-2018

Simon har fundet sin egen familie

Simon skal bo i Tyskland hos sin egen dejlige familie. Vi er alle glade fordi både mor Alma og Søster Müsse tillader at han stjæler deres legetøj, tigger om deres og vores opmærksomhed og bliver forkælet af hele husstanden. Lille mand. Det er tid til at prøve om vingerne kan bære ❤

Kennel Frapias hjemmeside står på engelsk men vi vil lægge alle vigtige opdateringer/nyheder på dansk på denne side  

Vi ønsker det allerbedste for vore hvalpe og da det er vigtig for os at finde de helt rigtige hjem vil vi derfor gerne have besøg af vore kommende hvalpeejere som så også får lejlighed til at hilse på os og vore hunde. Det er også en mulighed for at få svar på spørgsmål man kan have i forbindelse med at få en lille ny hvalp i familien.

Vi kan kontaktes hvis du er interesseret i en af vore hvalpe

Tlf 0045 61188411

Nederst på denne side finder du Spanielklubbens racebeskrivelse

Simon apporterer en kanin

Frapia Bright Eyes Simon søger sin helt egen familie

Simon var uheldig da hans nye ejer blev syg, han er nu kommet til bage til os og  søger sin egen familie som vil elske ham og lære ham at blive en dygtig hund. Simon har et fantastisk temperament, han er rolig men også legesyg. Simon kan anvendes til jagt for han har næse for fugl og med den rette træning vil han kunne anvendes til jagt. Simon forventer at han bliver børstet igennem et par gange om ugen og et bad af og til er heller ike det værste for han vil jo gerne være rigtig lækker. Han opdrager jer gerne hvis I ikke ved hvordan man forkæler en skøn og charmerende clumberdreng. Simon mener at lidt hvalpemotivation hvor han også kan møde nogle andre frække hvalpe og evt nogle lækre tøser som han kan gøre indtryk på vil være rigtigt dejlig. Vil I gå til lydighed eller jagttræning er det også helt fint

Hvald får I til gengæld: Jo I får selvfølgelig en lækker dreng som til gengæld vil gøre alt for at holde jer glade. Han vil give de berømte clumberkys som tegn på hans kærlighed og han vil også gøre sit til at holde jeres humør højt f.eks. ved at lave nogle morsomme og grinagtige stunts. Og som Simon siger: Børn er ingen hindring hvis bare de er gode ved ham 🙂🙂

Lyder det som om I er Simons nye familie? Så giv os et kald

 

Simon har apporteret en vinge

27-Maj-2018

8 uger og hvad så

Nu er vores 4-bande blevet 8 uger og indtil videre er begge piger rejst til deres nye familier. Reservationen på Simon blev annuleret i lørdags og derfor søger vi nu nyt hjem til ham. Til gengæld er Artie reserveret og om alt går vel er han på vej til sin nye familie efter næste weekend

25-Maj-2018

Artie har ikke fået sin egen familie endnu

En af vores drenge, Frapias Bright Eyes Garfunkel har endnu ikke fundet sit hjem. Er du interesseret må du gerne kontakte os for at hilse på ham og se om han skal være din nye hund :-)

20-Maj-2018

7 uger gamle

Nu er tiden kommet til at besøge dyrlægen, blive chipmærkede, opleve nye steder, gået på fortovet, kørt i bil, været til hundetræning, været ved søen og soppet

14-Maj-2018

6 uger gamle

Så er hvalpene blevet 6 uger og de udvikler sig med stormskridt. De er nysgerrige og frække, kontaktsøgende og kærlige. Det er nu vi kan begynde at se deres forskellige personligheder og temperamenter. De skal opleves <3

04-Maj-2018

4 1/2 uge gammel

Hvalpene er i fuld gang med at blive socialiseret.
De har gået på forskelligt underlag, stuegulv, brædder, græs, fliser og tæpper
de har hilst på voksne mænd og damer og børn i flere aldre
De har hilst på en hund fra et tidligere kuld
Bare et par eksempler på hvordan vi ruster vore hvalpe til at blive stabile og harmoniske hvalpe med mod på livet

Racebeskrivelse

En clumber spaniel er en stor tung spaniel med en voksen vægt på omkring 35 kilo, en tæve 5 kilo lettere. Massiv, lav med kraftige knogler, en hvid pels med lemon eller orange aftegninger.
Racen beskrives som aristokratisk, tænksom og venlig i udtryk. En gammel mands jagthund da den ikke er  så hurtig som de øvrige spanielracer også fordi deres søg er grundigt og gerne igennem det tætteste krat.

Historisk set er racen først portrætteret i et maleri fra 1739 og i skytternes optegnelser på godset Clumber Park, som ligger i midt England. Hvad ligger bag racen ved vi ikke, andet end at farvene nok er efter den nu uddøde race Blenheim spaniel.

En klovn, når du kommer hjem er modtagelsesritualet at hvilken som helst genstand tages i munden og med en heftig logren med halen.  En tyv, clumberen er lav men lang og kan snildt nå stegen på køkkenbordet.  Et familiemedlem, de trives i centrum af familien og ikke i en hundegård.  En jagthund med en eminent næse, dygtig til apportering, både på land og vand. En vagthund er den ikke, heller ikke særlig gøende og kan være lidt reserveret over for fremmede. 

Racen modner langsomt både fysisk og mentalt. Hvalpen må kun få begrænset motion som øges fra 6 måneders alderen. Er den alene for længe og keder sig kan den være opfindsom og endda destruktiv.
Pelsen er hvid og blød, som kræver en ugentlig børstning for at undgå at pelsen filtrer , håret under ørene holdes kort og poterne klippes til. De fælder året rundt og huset bliver besat af hvide nullermænd og ens tøj, især det sorte, er som en magnet for det hvide hår. Pelsen især på ben og mave samler jord og vand pytter skal vades igennem. Efter en god tur er den meget glad og beskidt men pelsen er selvrensende og når den er tør er den hvid igen.

Til gengæld har man en kærlig og dejlig hund og gerne mere end en.

 
 
 
FCI Standard Nr 109 12.01.2011 (EN) (ORG 13.10.2010)
 
CLUMBER SPANIEL
 
Oprindelsesland: Storbritannien.
 
Anvendelse: Stødende jagthund.
 
Klassifikation: FCI Gruppe 8 (Retrievere, stødende jagthunde og vandhunde).
 
Sektion 2 (Stødende jagthunde) Med brugsprøve.
 
Kort historisk:
 
Oversigt: Det menes, at Clumber Spaniels kom til England fra Frankrig for mere end to hundrede år siden. Det var The Duke of Newcastle, der bragte racen til sit familiegods – Clumber Park i Nottinghamshire – og begyndte her et opdræt. Det er en noget tung race, og arbejdstempoet er noget mere roligt end hos de øvrige spaniels. Igennem 50-erne udvikledes racen i en tungere retning. Racens topvægt er 34 kg, men det ser ud som om en del eksemplarer ligger i overkanten af denne vægt. Det er vigtigt, at racens tilhængere er opmærksomme på, at den store vægt ikke forårsager svaghed i bagpartiet.